+36302107087 info@nagton.hu

Lapszabászat, CNC bérmunka

Lapszabászat

Cégünk a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő bútorokat gyárt, melyeket az ügyfelek egyedi igényei és tervezési elképzelései alapján készítünk el. Emellett szolgáltatásaink közé tartozik a lapszabászat és a CNC-zés is, melyek kiváló minőségű és pontos gyártást tesznek lehetővé. Ezáltal garantáljuk, hogy minden bútordarabunk tökéletesen megfelel az igényeknek és elvárásoknak.

Miért válasszuk a lapszabászatot?

A lapszabászat lehetővé teszi a bútorok magas minőségű és pontos gyártását, ami nagyon fontos a bútorok esztétikus és tartós kialakításához. A lapszabászat gyorsabb és hatékonyabb folyamat, mint a hagyományos kézi fűrészelés, így lehetővé teszi a bútorok készítését nagyobb mennyiségben is.

Hogyan alkalmazzuk a lapszabászatot?

Cégünk a legmodernebb és legfejlettebb lapszabászó gépeket használja, amelyek biztosítják a bútorok magas minőségét és pontosságát. A lapszabászatot alkalmazzuk a bútorok készítése során, beleértve az asztalokat, székeket, ágyakat és polcokat is. Minden egyes bútordarabot egyedileg tervezünk és gyártunk, hogy az ügyfeleknek az egyedi igényeknek és ízlésnek megfelelő bútorokat szállíthassunk.

Az általunk használt SCM Class SI 400EP körfűrész a legmagasabb minőségi színvonalat képviseli a faipari gépek terén. Ez a precíz és megbízható gép lehetővé teszi a pontos, sima és hatékony vágást mindenféle fából. Az SCM Class SI 400EP körfűrész jellemzői között található a nagy teljesítményű motor, a pontos és egyszerű beállítások, amely lehetővé teszi a pontos vágásokat a munkadarabok méretének és vastagságának megfelelően.

CNC bérmunka

CNC tervezői és gyártói tapasztalatunkat arra használjuk, hogy magas pontossággal, magas minőségben készítsünk el megrendelését legyen szó akár 1 darab, akár 100 darab ugyanolyan faanyag feldolgozásáról. Ezen eszköz lehetővé teszi számunkra a magas fokú rugalmasságot megrendelése teljesítése során. Így tudunk akár kisebb módosításokat is tenni az egyes elemek között.

Csupán néhány termék, amivel már foglalkozott cégünk:

  • egyedi bútorfrontok, kiegészítő elemek
  • reklámtáblák, cég logók, feliratok
  • ajándéktárgyak
  • designerek, lakberendezők egyedi igényeinek elkészítése

Az általunk használat CNC Holzher Evolution 7405 gép kiváló minőségű és megbízható megoldás a faipari termékek gyártásához. Ez a gép lehetővé teszi az egyedi és precíz munkadarabok sorozatgyártását, a magas pontosságot és a hatékony munkavégzést.

Kérjen ajánlatot

Kérjen egyedi árajánlatot és munkatársaink 2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot.