+36302107087 info@nagton.hu

Referenciák

Filmdíszlet, kiállítás

Cégünk büszkén vállalja a díszlet készítést is, melyre számos nagy sikerű produkcióban volt lehetőségünk. Referenciaként szolgálhatunk, például S.A.S. Red Notice vagy Pesti balhé produkcióknál, melyekben saját készítésű munkáinkkal segítettünk létrehozni a film hangulatát és világát. A filmdíszletek készítése során szorosan együttműködünk a stábokkal, és teljes mértékben igyekszünk megfelelni a műsor koncepciójának és az előzetes elképzeléseknek. Garantáljuk, hogy díszlet készítésünkkel hozzájárulunk a film magas színvonalához és sikeréhez.

Emellett több, mint húsz éve veszünk részt kiállítási standok kivitelezésében is. Cégünk arra törekszik, hogy minden kiállítási projektet az ügyfél igényeihez igazítsunk. A tervezés során különös figyelmet szentelünk az ergonómiai és design szempontoknak, így biztosítva, hogy a kész kiállítási stand a lehető legjobb minőségű és a látogatók számára is kellemes élményt nyújtson. Minden részletre odafigyelünk a tervezés, gyártás és kivitelezés során, hogy a végeredmény tökéletes legyen.

Egyedi megrendelések

Szeretnénk kiemelni, hogy cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik az egyedi megrendelések teljesítésében. Időtálló és tartós elemeket gyártunk, amelyek garantáltan hosszú élettartamúak és szép megjelenésűek. Minden munkánkat az ügyfél igényeihez igazítjuk, és törekszünk arra, hogy a legjobb ár-érték arányt nyújtsuk.

Munkáink során fontosnak tartjuk a profi kivitelezést, a precíz munkát és az anyagok minőségét. Az ügyfelek elégedettsége mindig a prioritásunk, így mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendelt termékek maximális elégedettséget nyújtsanak. Ha megbíznak minket az egyedi megrendelésükkel, garantáltan magas minőségű munkát kapnak, amely megfelel az elvárásaiknak.

Lakásberendezés

Referenciaként szeretnénk kiemelni, hogy cégünk számos lakásberendezési projektet sikeresen lezárva, olyan otthonokat teremtettünk, amelyek igazi harmóniát és kényelmet sugároznak. Minden munkánkat a design és a praktikusság iránti elkötelezettséggel végezzük, hogy minden lakás harmonikus és stílusos legyen.

Kiváló minőségű anyagokat használunk, hogy biztosítsuk a tartósságot és a funkcionalitást, és nagy gonddal választjuk ki a bútorok és kiegészítők minden egyes részletét, hogy azok összhangban legyenek a lakás hangulatával.

Célunk, hogy minden ügyfelünk számára a lehető legjobb élményt nyújtsuk, amikor velünk dolgoznak. Bízzon bennünk, hogy segíthessünk Önnek megteremteni a tökéletes otthont, amely harmóniában van az Ön stílusával és az Ön igényeivel.

Közintézmények

Az utóbbi években számos közintézmény projektet kivitelezve, olyan környezetet teremtettünk, amely megfelel az intézmény funkciójának és esztétikailag is kifogástalan. Az intézményekben különös figyelmet fordítunk a praktikusságra és a funkcionalitásra.

Virágtartóktól, öltözőszekrényeken, galériákon át egyedi falburkolatok gyártásával is segítünk fokozni az épület funkcionalitását és esztétikai értékét.

Szakembereink nagy figyelmet fordítanak arra, hogy az épületek belső kialakítása harmonizáljon a funkcióval és a külső megjelenéssel is. Minden munkánkat nagy precizitással és minőségi anyagok felhasználásával végezzük, hogy biztosítsuk az intézmények hosszú élettartamát és fenntarthatóságát. Bízzon bennünk, hogy segíthessünk Önnek az intézménye ideális kialakításában és kivitelezésében.